WORKFLOW-ul tratamentelor endodocice si ERGONOMIE la 4 maini pentru medici si asistenti medicali”. Teoretic & practic

INSCRIE-TE 

LectoriDr. Stefan Jitaru; Dr. Marius Bud

Fiecare dintre noi spunem ca sanatatea este cea mai importanta. Mai mult ne dorim sa fim eficienti in practica noastra iar pacientii nostri sa se simta confortabil. Cat de mult suntem dispusi sa ne schimbam pentru a obtine aceste lucruri?

Aceste cursuri isi propun sa va ajute sa aplicati regulile stricte ale ergonomiei lucrului la 4 maini motiv pentru care este adresat atat medicilor cat si asistentilor medicali. Cursul consta din doua parti, o parte teoretica care va explica notiunile de baza si una practica in care participantii vor exersa efectiv in echipe:

  • “WORKFLOW-ul tratamentelor endodontice” (parte teoretica): Organizarea si arhitectura cabinetului, pozitii de lucru, transfer instrumentar, modalitati de scadere a timpului de lucru, reguli de ergonomie.

    Taxa de participare curs “WORKFLOW-ul tratamentelor endodontice”: 350 lei. Durata 3 ore.

  • “ERGONOMIA LA 4 MAINI ” (parte practica): setarea pozitiei de lucru, tehnici de schimb al instrumentarului, organizarea campurilor de lucru si  stabilirea protocoalelor pentru tartamentele endodontice si preendodotice, codul de comunicare. Echipele medic-asistenta vor avea ocazia sa exerseze in echipa si sa-si seteze protocoale de lucru pe care le vor putea aplica imediat in cabinetul propriu.

Taxa de participare curs “ERGONOMIA LA 4 MAINI “. 350 lei. Durata 3 ore.

INSCRIE-TE 

Pregatirea practica consta in insusirea si exersarea modului de lucru in care medicul doreste sa lucreze cu asistentul medical incepind de la ergonomie (pozitii de lucru, pregatire si stransfer de instrumentar etc) pana la comunicare in timpul tratamentului si comunicarea cu pacientii. Acest training este obligatoriu inainte de inceperea activitatii intr-o echipa noua.

In situatia in care tratamentele se realizeza sub control microscopic, alocarea timpului pentru o pregatire practica buna devine si mai importanta, asistentul medical devenind in acest caz la modul propriu o extensie a mainilor medicului.

REDUCERI:

Daca medicul si asistenta vin in echipa, (1 medic+ 1 asistent medical) se aplica o reducere de 10%.

Mai multe detalii si inscrieri: formular online