Termeni si condtii

 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.endofocus.ro

 

 

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Accesul şi utilizarea site-ului www.endofocus.ro (denumit în continuare “site”) se face în termenii şi condiţiile de mai jos.

 

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare “Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”.

 

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare nu accesaţi acest site.

 

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

 

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.endofocus.ro pune la dispoziţia utilizatorilor informaţii, ştiri referitoare la activitatea organizatiei. Aceste informatii sunt cu scop informativ general, şi site-ul nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deşi se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte.

 

ENDO FOCUS oferă acces liber la site-ul www.endofocus.ro şi vă autorizează să vizualizaţi, imprimaţi şi să transmiteţi informaţii existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

 

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

www.endofocus.ro întreţine acest site pentru a asigura accesul liber la informaţii de interes public privind activităţile organizatiei, aşa cum este stipulat în Legea 544/2001. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp remedierea acestora.

Informaţia oferită: nu este în mod obligatoriu completă sau actualizată,

www.endofocus.ro  îşi declină în mod special orice răspundere dacă aceste site-uri:

sunt inexacte, incomplete sau conţin informaţii înşelătoare; nu oferă o securitate adecvată; conţin viruşi sau alte elemente cu caracter distructiv.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

Administratorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

Deşi depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.

Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei www.endofocus.ro de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile impuse de lege.

www.endofocus.ro  nu poate fi facut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informaţiilor prezentate in acest site web.

www.endofocus.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informaţii prezente pe site.

Dacă se consideră că orice material pus la dispozitie pe site, postat de www.endofocus.ro de către terţi sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situaţii la adresa office@mbdental.ro.

 

 

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoţite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

 

Administratorul site-ului declară următoarele:

  • Va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  • Va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului;
  • Pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

 

OBLIGAŢIILE  UTILIZATORILOR

Utilizatorii vor accepta următoarele condiţii:

  • Să nu publice, transmită sau distribuie informaţii care pot fi dăunătoare, obscene, defăimătoare sau ilegale;
  • Să nu utilizeze acest site într-un mod care poate duce la încălcarea drepturilor altor site-uri;
  • Să nu folosească nicio aplicație software și niciun dispozitiv care să bruieze site-ul şi nici să încarce sau să pună la dispoziţie fişiere conţinând date eronate sau viruşi, prin niciun fel de metodă;
  • Să obţină sau să încerce să obţină acces neautorizat, indiferent de metodă.

 

Este interzis să utilizaţi site-ul în scop publicitatar sau pentru orice fel de cerere/ofertă care are un caracter comercial.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care se accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţii şi servicii din conţinutul site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul şi utilizarea acestui site dacă sunt încălcaţi Termenii şi condiţiile.

 

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

www.endofocus.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. La semnalarea eventualelor erori, administratorul va încerca în cel mai scurt timp remedierea acestora.

 

 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

www.endofocus.ro îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil, prin urmare sunteţi rugat să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

 

 

SCHIMBĂRI ALE SITE-ULUI

www.endofocus.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului. De asemenea, www.endofocus.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

 

CONDIŢII DE FOLOSIRE A INFORMAŢIILOR DE PE SITE

Puteţi prelua, citi sau imprima orice informaţie de pe acest site, cu condiţia să reproduceţi fiecare dintre adnotările despre drepturile de autor sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conţinute în orice informaţie pe care o preluaţi de pe site. Totuşi, nu aveţi dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conţinutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a www.endofocus.ro.

De asemenea, trebuie să luaţi la cunoştinţă că orice vedeţi sau citiţi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

 

LEGISLAŢIE

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentele termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.

 

CONFIDENŢIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.endofocus.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date www.endofocus.ro  şi să primească mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii , concursuri sau orice alte acţiuni editoriale şi de marketing desfăşurate în viitor de către www.endofocus.ro  şi de partenerii săi agreaţi.

www.endofocus.ro se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, dacă aceasta nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.
www.endofocus.ro nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

www.endofocus.ro nu-şi asumă nici un fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie iniţiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile www.endofocus.ro

Politica site-ului www.endofocus.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideraţie materialele nesolicitate. Dacă utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, www.endofocus.ro îşi rezervă dreptul de a considera aceste materiale neconfidenţiale şi lipsite de protecţia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale şi drepturi devin proprietatea www.endofocus.ro, liberă de orice pretenţii emise de o persoană sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de către www.endofocus.ro, fără obligaţia de a acorda compensanţii pentru utilizarea lor.

 

Pe site-ul www.endofocus.ro pot fi prezente reclame şi/sau legături către pagini ale unor terţe părţi, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile furnizate unor pagini externe care nu se află sub controlul www.endofocus.ro  şi orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

www.endofocus.ro Îşi rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

 

DREPTURI DE AUTOR, MARCĂ ŞI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fără permisiunea anterioara explicită, prin acord scris al www.endofocus.ro sau al partenerilor săi.

Conţinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea www.endofocus.ro sau a clienţilor săi.

Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situaţiile în care acest lucru se întamplă fără acordul scris explicit al www.endofocus.ro, site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate de www.endofocus.ro şi îşi rezervă dreptul de a solicita sancţionarea conform legislaţiei în vigoare orice acţiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

www.endofocus.ro sau terţe părţi pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. www.endofocus.ro nu garantează, nu este şi nu poate fi făcut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de formă, conţinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. www.endofocus.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legatură cu folosirea sau încrederea în informaţiile, conţinutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziţie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părţi a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informaţiilor puse la dispoziţie de www.endofocus.ro prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislaţia românească sau internaţională în materie de drept de autor şi proprietate intelectuală, implică raspunderea civilă sau penală pentru astfel de acţiuni.

www.endofocus.ro îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea şi utilizarea acestui site şi de a solicita sancţionarea conform legislaţiei în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conţinutului sau securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita www.endofocus.ro sau partenerii săi, produsele, serviciile şi angajaţii acestora.

Orice eventual litigiu în legatură cu acest site este de competenţa instanţelor de drept comun din România.

 

 

 

TERMEN DE PLATĂ ŞI POLITICA DE RETURNARE A BANILOR

 

Prin completarea unui Formular de Înscrieri pe Site, Participantul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care www.endofocus.ro îşi derulează operaţiunile comerciale.

 

Notificarea primită de către Participant, după efectuarea înscrierii are rol de informare şi nu reprezintă confirmarea participării.  Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

Accesul în vederea efectuarii unei Încrieri îi este permis oricărui Utilizator.

 

Toate tarifele aferente Cursurilor şi/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) şi includ T.V.A.

 

www.endofocus.ro nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Participant , incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acţiune o poartă numai Participantul.

 

Participantul plăteşte taxa online. Plata se efectuează în contul ASOCIAŢIEI PENTRU PROMOVAREA SĂNĂTĂŢII ORALE DIN ROMANIA  RO85BREL0002001134520100, deschis la Libra Internet Bank – sucursala Cluj-Napoca.

 

Toate informatiile folosite pentru descrierea Cursurilor şi/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea www.endofocus.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

În cazul în care un Participant achită taxa, dar din motive obiective nu mai poate ajunge şi anunţă în termen de 72 de ore de la începerea Cursului pentru care a plătit taxa, acestuia i se va restitui intreaga sumă depusă in termen de 30 de zile.