Endo Camp 2018

ENDO  Camp  este o tabara de vara de endodontie, adresata studentilor stomatologi dar suntem onorati sa avem alaturi si medici incepatori sau cu experienta. Tabara are loc la Darja, satul in care s-a nascut profesorul Iuliu Hatieganu, formularintemeietorul invatamandului medical clujean si este coordonata de dr. Stefan Jitaru, medic dentist specializat in endodontie.

Inscrie-te

 • Data: 14-15 iulie 2018 (Sambata si Duminica)
 • Tema editiei 2018: Rotativ versus reciproc
 • Lectori: Dr. Stefan Jitaru, Dr. Radu Bulat
 • Numarul de participanti: 15
 • Taxa de participare: 450 lei  pana in 7 mai 2018; 900 lei dupa 7 mai 2018. Aceasta taxa include participarea la cursuri teoretice,  hands-on, mesele pe durata celor doua zile. Taxa nu include cazarea la sateni, doar la cort.

Inscrie-te

Agenda:

Ziua 1 , Sambata 14 iulie 2018: 

 • Noțiuni de diagnostic si biologie
 • Tratamentul pre endodontic 
 • Prepararea cavității de acces intre tradiție și modern
 • Clean & Shape. Rotativ. Reciproc
 • Prepararea exclusiv rotativa cu ace inovative
 • Îndepărtarea pivoturilor turnate și prefabricate
 • Dezobturarea canalelor 
 • Utilizarea MTA-ului în practica endodontică

Ziua 2 , Duminica 15 iulie 2018: 

 • Workshop imagistica CBCT 
 • Hands-on: Prepararea canalelor cu acele SAF– Dr. Stefan Jitaru. Partener Eurocom Invest & ReDentNova
 • Hands-on: Prepararea 100% rotativa – Dr. Radu Bulat. Partener: Dent Cafe & Medin

      

Va invitam sa vizionati mai jos un scurt video de la editia din 2015.

TestimonialsButton

DSC_0551

 


dentcafe_logologo Medin

Mai multe informatii despre lectori puteti gasi pe website-ul MB Dental.

Locatia si cazarea: Darja HUB (vezi mai jos video) este un spatiu de recreatie rurala si munca in echipa beneficiind de o gospodarie taraneasca din piatra construita acum mai bine de 100 de ani  si renovata pastrand spiritul rustic traditional zonei. Exista o curte si gradina generoase unde se pot campa corturi dar va puteti gasi cazare si la Conacul Miklosy situat la doar 100 de metri distanta construit in secolul XVII si locuit in prezent dupa ample renovari de un cuplu romano-francez (cereti detalii organizatorilor despre posibilitatea de cazare in acest conac). Informatii despre satul Darja in care s-a nascut intemeietorul invatamantului medical clujean, prof. dr. Iuliu Hatieganu puteti gasi pe site-ul www.darja.ro

3 comments

 1. felicitari pentru un eveniment atat de ispititor. Din pacate am aflat prea tarziu, dar sper sa existe si o editie a doua.

  Liked by 1 person

 2. Eu am ramas multumit de organizarea taberei, numai ca trebuia din timp sa-mi spuneti ca pe langa multa stomatologie teoretica si practica va si si multa distractie ! :) Merci pt atitia lectori cu experienta vasta in endodontie, am ramas surprins de cazurile lor clinice de succesele si uneori si insuccesele lor :) mai am multe de invatat :) Organizatorii au fost la nivel, cel putin eu am aflat raspuns la toate intrebarile ! Merci ! P.S. tre sa imi cumpar microscop :)!

  Like

 3. O experiență care, pe lângă cumulul de cunoștințe transmis, mi-a daruit un sentiment de apartenență. Echipa Mbdental si lectorii au fost mai mult decât deschiși si pregătiți împărtășind cazuri si necazuri, creând un mediu prietenos care te impulsionează să vrei mai mult din practica de zi cu zi. De asemenea, partea socială cu activități, experiența la cort, masa la dna Rodica (care face o mâncare excelentă,by the way) s-a completat perfect. Un sentiment de respiro bine primit si un avânt în practică! :) Abia aștept edițiile viitoare. 😊

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s