Endodontists


dr. stefan jitaruDr. Stefan Jitaru
este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca. Din 2011 a urmat rezidentiatul in endodontie in cadrul Facultatii de Medicina Dentara Cluj Napoca fiind primul care a lansat microscopia endodontica in Cluj si unul dintre fondatorii comunitatii online, “Academia de Endodontie”. Este cadru didactiac asociat la Catedra de Endodontie, Odontologie si Patologie Orala a UMF Cluj Napoca. Din 2014 este doctorand al Universitatii Babes Balyai, Facultatea de Chimie, studiind tehnologia nano materialelor utilizare in refacerea leziunilor osoase periapicale. A fost lector si trainer in cadrul cursurilor postuniversitare organizate de Asociatia Clujeana pentru Cercetare in endodontie si Academia de Endodontie vizand prepararea rotativa a canalelor radiculare, ergonomia si tratamentul la microscop, abordarea cazurilor cu de perforatii, ace fracturate, canale calcificate, fracturi radiculare.

 

radu bulat2Dr. Radu Bulat este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Nicolae Testemitanu” Chisinau, oras in care si-a inceput practica in endodontie. La finalul anului 2014 dr. Radu Bulat s-a relocat in Cluj Napoca alaturandu-se echipei noastre de endodontie

Practica sa clinica sustinuta, se completeaza cu preocupari de cercetare legate de durerea postoperatorie fiind in acelasi timp implicat in traininguri si cursuri potuniversitare care vizeaza endodontia microscopica. In cadrul MB Dental, Dr. Radu Bulat ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente endodontice la microscop.

                      Dr. Emese Laposi este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca. In prezent urmeaza cursurile rezidentiatului de endodontie in cadrul Facultatii de Medicina Dentara Cluj Napoca . Ca membru al Cercului Stiintifc de Endodontie si Asociatiei Clujene pentru Cercetare in Endodontie a participat la multiple cursuri de specilizare axate pe modalitati de prepare si obturare a canalelor radiculare la microscop. In cadrul MB Dental, Dr. Emese Laposi ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente endodontice la microscop.

Leave a comment